Massage i Vasastan

Hej och godmorgon! Idag ska jag blogga om en massör i Vasastan och lite annat smått och gott också. Först ville jag bara säga att det är underbart att vi har så många turister i vårt fantastiskt vackra Stockholm just nu, som får uppleva och se den här otroligt vackra staden. Nu är det juli och över halva året har gått. Jag gav mig själv ett nyårslöfte om att börja träna på gym. När det gäller mig brukar oftast saker ta tid, det är därför det tog ett halvår att infria det här löftet. Nu har jag varit iväg och tränat några gånger och jag har fått ordentligt med träningsvärk. En tjej på gymmet tyckte att jag skulle gå till en massör i Vasastan. Jag är glad över att jag gick till Queenna Spa Salong som det här företaget heter, för denna massage fungerar verkligen bra. 

 

Dumt nog startade jag med alldeles för tunga vikter. Jag tyckte det kändes fånigt att lyfta hantlar som bara väger något kilo, så jag tog i ordentligt och i överkant, vilket som sagt straffade sig på direkten. Det var verkligen jätteskönt att gå till Queena Spa Salong. Det här företaget ville jag gärna skriva lite om här på bloggen för det finns säkert många människor som skulle må bra av att få massage, oavsett vilket syfte man har med sin massage. Det är bra att det går att få massage så pass här centralt i Stockholm. Det gör det här företaget lättillgängligt för de allra flesta. Så alla som söker efter en massör i Vasastan, borde ta er till Queenna Spa Salong. Det finns även möjlighet att få hjälp med manikyr, pedikyr och vaxning. Vill ni ha mer detaljerad information om behandlingar och priser, ska ni gå in på hemsidan.